Sold out

Bewaarpompoen Sweet Dumpling ‘wintersquash’ – Cucurbita1 pepo H. Zaden 1

2,00

Bewaarpompoen sweet dumpling ‘wintersquash’ is de perfecte bewaarpompoen die je verrast met zijn zoete, delicate smaak en prachtige gevlekte huid.

Uitverkocht

Wil je weten wanneer dit product weer op voorraad is?

Bewaarpompoen Sweet Dumpling is een veelzijdige bewaarpompoen die zowel qua smaak als uiterlijk indruk maakt. Deze pompoensoort heeft een zoete, nootachtige smaak die doet denken aan kastanjes, waardoor het een geweldige toevoeging is aan zowel hartige als zoete gerechten.

Wat sweet dumpling echt uniek maakt, is zijn opvallende uiterlijk. De pompoen heeft een kleine, ronde vorm en een prachtige gevlekte huid. De kleuren variëren van crème tot geel met groene strepen, waardoor elke pompoen er anders uitziet. Dit maakt het ook een geweldige decoratieve pompoen voor herfst- en oogstthema’s.

Daarnaast is sweet dumpling ook een geweldige bewaarpompoen. Hij kan enkele maanden worden bewaard op een koele, droge plaats, waardoor je lang kunt genieten van zijn heerlijke smaak en mooie uiterlijk.

Of je nu een pompoenliefhebber bent die op zoek is naar nieuwe smaken of een creatieve kok die graag experimenteert met unieke ingrediënten, Sweet dumpling is zeker een pompoen om uit te proberen.

 

Productkenmerken

  Ideaal voor in een grote tuin
  Op een koele plaats lang houdbaar
  Geschikt voor diverse heerlijke gerechten

 

Zaaimethode bewaarpompoen:

Zaaien: Half April onder glas, verspenen in potjes en half Mei buiten uitplanten of dan pas buiten zaaien en in Juni uitplanten. Een goed houdbare pompoen achtige, die zowel eetbaar is als zeer geschikt voor sier. De kleine vruchten wegen ca. 200 gram.

 

Standplaats:

Type: Rankend

Periodes:

Zaaitijd binnen van: April

Zaaitijd binnen tot: Mei

Zaaitijd buiten van: April

Zaaitijd buiten tot: Juni

Oogsttijd van: September

Oogsttijd tot: Oktober

 

Neem ook eens een kijkje bij onze andere pompoen soorten:

Pompoenen