Sold out

Blanke zelfsluitende bindsla – Lactuca sativa H. Zaden

2,00

Blanke zelfsluitende bindsla, de perfecte combinatie van frisheid, knapperigheid en gemak, voor een heerlijke en moeiteloze salade-ervaring.

Uitverkocht

Wil je weten wanneer dit product weer op voorraad is?

Blanke zelfsluitende bindsla is een soort sla die bekend staat om zijn frisheid, knapperigheid en gemak. Het is een variant van sla die speciaal is ontwikkeld om langer vers te blijven en zichzelf af te sluiten, waardoor het langer houdbaar is en de kwaliteit behouden blijft.

De Blanke zelfsluitende bindsla heeft een stevige en knapperige textuur, waardoor het een uitstekende keuze is voor salades. Het heeft een milde en verfijnde smaak die goed samengaat met verschillende dressings en toppings.

Wat deze sla uniek maakt, is het zelfsluitende vermogen. De bladeren van de sla sluiten zich van nature af na het afsnijden, wat resulteert in een langere houdbaarheid. Dit betekent dat je langer kunt genieten van verse en knapperige sla zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verwelking.

Blanke zelfsluitende bindsla is niet alleen lekker en gezond, maar ook handig in gebruik. De bladeren zijn gemakkelijk te scheiden en te wassen, waardoor het klaarmaken van salades een fluitje van een cent is.

Kortom, Blanke zelfsluitende bindsla is de ideale keuze voor liefhebbers van salades die op zoek zijn naar een knapperige, verse en gemakkelijke sla ervaring.

Productkenmerken

  Stevig blad
  Super gezond
  Lekker knapperig

Zaaimethode Blanke zelfsluitende bindsla:

Zaaien Februari-Maart op zaaibed onder glas, of vanaf half Maart tot eind Mei in regels. Bindsla kan eventueel ook nog in September worden gezaaid. Regelmatig water geven!

Periodes:

Zaaitijd binnen van: Februari

Zaaitijd binnen tot: Maart

Zaaitijd buiten van: Maart

Zaaitijd buiten tot: Mei

Oogsttijd van: Mei

Oogsttijd tot: Juli

Zaadkenmerken:

Zaden per gram: 1000