Winterwortel Berlikumer 2 – Daucus carota H. Zaden

2,00

Winterwortel Berlikumer 2, een koninklijke smaakexplosie in elke hap, met zijn sappige en zoete karakter.

Artikelnummer: 19873542 Categorie:

De winterwortel berlikumer 2 is een bijzondere en populaire variëteit van de winterwortel. Deze wortel staat bekend om zijn uitstekende smaak en textuur. Het is een stevige wortel met een diep oranje kleur en een zoete, sappige smaak.

Berlikumer 2 is een verbeterde versie van de oorspronkelijke Berlikumer wortel, met nog beter kwaliteiten. Deze wortel heeft een gladde huid en een knapperige textuur. Het heeft een hoog suikergehalte, waardoor het zoeter is dan andere variëteiten.

De Berlikumer 2 is niet alleen heerlijk van smaak, maar ook zeer voedzaam. Het zit boordevol vitamines, mineralen en voedingsvezels die essentieel zijn voor een gezonde voeding. Bovendien is het een veelzijdige groente die op verschillende manieren kan worden bereid, zoals gestoomd, geroosterd, gekookt of verwerkt in soepen en stoofschotels.

Of je nu een gerecht wilt verrijken met zijn zoete smaak, een knapperige textuur wilt toevoegen aan een salade, of gewoon wilt genieten van een gezonde snack, de winterwortel Berlikumer 2 is een uitstekende keuze. Het is een smakelijke en voedzame toevoeging aan elke maaltijd.

 

Productkenmerken

  Goed smakende winterwortel
  Geschikt voor korte bewaring
 Diep oranje kleur

 

Zaaimethode Winterwortel Berlikumer 2:

Zaaien vanaf half Maart tot begin Juli in de vollegrond op regels, eventueel iets uitdunnen. Dit ras is productief en uitermate geschikt om gedurende de winter binnen te bewaren.

 

Standplaats:

Zaaien vollegrond: Ja

Standplaats licht: Zonnig

Periodes:

Zaaitijd buiten van: Maart

Zaaitijd buiten tot: Juli

Oogsttijd van: Oktober

Oogsttijd tot: November

Zaadkenmerken:

Zaden per gram: 1000