Van alle basilicum soorten heeft dit soort het grootste blad. Dit soort basilicum wordt veel gebruikt in de Italiaanse keuken. Het blad van dit soort is harder dan de genovese “gewone” basilicum. Ook wordt er vaak gezegd dat de aroma van dit soort sterker is dan die van andere soorten. Kortom, probeer het eens!
Hoe te gebruiken?
Gebruik de bladeren van de “mammoet”basilicum plant. om in stukjes te scheuren en strooi de stukjes over de pasta, lasagne, soep of een heerlijke tomatensalade met mozzarella. Voeg verse basilicum altijd pas op het eind toe zodat er geen smaak verloren gaat!
zet de plant in een plantenbak of volle grond, het kan allebei. houd er wel rekening mee dat de basilicum maar 1 jarig is. Basilicum is echt dol op zon! Dus lekker in de volle zon zetten.
Sold out
UITVERKOCHT🔍
Basilicum “mammoet”
€2,50
Uitverkocht
Wil je weten wanneer dit product weer op voorraad is?
- Webshop. Bestellingen worden op werkdagen binnen 24 uur verzonden
- Gratis verzending vanaf 50 euro
- Alle planten zijn op ecologische wijze en onbespoten (zonder gif) geteeld
- Kwalitatief en maatschappelijk verantwoord!