Kerstomaten Mixture – Solanum 1lycopersicum H. Zaden

4,50

De Kerstomaten mixture (Ook wel regenboog cherrytomaten genoemd) is een kleurrijke en verrukkelijke combinatie van verschillende kleine tomatenvariëteiten, die zorgen voor een feestelijke en smaakvolle toevoeging aan salades, bijgerechten en hapjes.

Artikelnummer: 165427 Categorie:

De kerstomaten mixture (Ook wel regenboog tomaten, rainbow cherrytomaten of multi colored tomaten genoemd) is een mix van verschillende soorten kleine tomaten zoals cherrytomaten, snoeptomaatjes en mini San Marzano-tomaten (onderaan dit artikel staat beschreven welke tomatensoorten er precies in deze mix zitten). Deze tomaten hebben een heerlijk zoete en sappige smaak en zijn perfect voor gebruik in diverse gerechten.

De kerstomaten mixture is een kleurrijk geheel, met tomaten in verschillende tinten rood, geel, oranje en paars/zwart. Deze mix van kleuren zorgt niet alleen voor een visueel aantrekkelijke presentatie, maar voegt ook een extra dimensie van smaak toe aan je gerechten.

De tomaten mixture kan worden gebruikt in salades, bijgerechten, pasta’s, pizza’s en nog veel meer. Het kleine formaat van de tomaten maakt ze ideaal om in hun  geheel te serveren, maar je kunt ze ook halveren of in plakjes snijden, afhankelijk van je voorkeur en het gerecht waarin je ze gebruikt.

Met deze tomaten mix kun je eindeloos variëren en experimenteren in de keuken. Voeg ze toe aan een frisse salade voor een zoete en sappige smaakexplosie, gebruik ze als topping op een pizza voor een kleurrijke en smaakvolle twist, of voeg ze toe aan een stoofpot voor een vleugje zoetheid.

Kortom, de (kers)tomaten mixture is een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan je gerechten. Het voegt niet alleen kleur en smaak toe, maar brengt ook een feestelijke sfeer naar je tafel.

 

Zaaimethode Kerstomaten:

Zaaien vanaf eind Februari in een kweekbakje bij 20°C of later buiten onder glas. Na verspenen, in een kasje of in potten uitplanten.

 

Dit artikel bevat 4 variëteiten, apart verpakt te weten:
– Kerstomaten Sweetie rood
– Cereza amarilla geel
– Bottondoro oranje
– Black Cherry zwart.

0,45 gram