Even voorstellen …

We maken graag van de gelegenheid gebruik om ons opnieuw aan u voor te stellen.  Wij zijn zorgkwekerij Smaak. We zijn nieuwbakken kwekers die het net wat anders aanpakken dan de meeste kwekers. Wij kweken kruidenplanten met de grootst mogelijke zorg voor mens en milieu. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop.

We gebruiken geen bestrijdingsmiddelen, werken zoveel mogelijk cyclisch door het hergebruiken van onze potten en oogsten onze eigen zaden om dit het seizoen erop te gebruiken. We maken gebruik van juiste combinaties kruiden om zo ziektes te voorkomen en hebben onze eigen bijen voor de bestuiving. Duurzaamheid, ecologisch verantwoord en maatschappelijk betrokken is waar wij voor staan en waar wij voor gaan!

Met zo’n 60 soorten kruiden hebben we een flink aanbod. Voor ons is het seizoen al begonnen met het oppotten van de winterstekken zodat we straks klaar zijn als het tuinseizoen begint. We zien u graag terug in onze webshop waar wij naast onze prachtige planten ook groente-, en kruidenzaden en ecologische plantenvoeding aanbieden! Vandaag besteld, gegarandeerd binnen 24 uur verpakt!