BIO Scharlei – Salvia sclarea zaden

3,00

Bio scharlei – Salvia Sclarea. De verleidelijke geur van Scharlei brengt je zintuigen in harmonie en omhult je met een gevoel van rust en welzijn.

Op voorraad

De bloeiwijzen van scharlei zijn vooral opvallend door de grote schutbladeren van violette kleur rond de lichtblauwe bloemen. Deze plant is een aromatische bijenplant met grote harige bladeren.

Scharlei is een aromatische plant die bekend staat om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. De plant heeft een heerlijke zoete en kruidige geur die je direct in een staat van rust en welzijn brengt. Het gebruik van Scharlei kan helpen om stress te verminderen, angst te verminderen en een gevoel van kalmte en sereniteit te bevorderen. Daarnaast wordt Scharlei vaak gebruik in aromatherapie vanwege zijn verkwikkende en balancerende werking. Kortom, Scharlei is een natuurlijk en betoverend kruid dat je helpt te ontspannen en jezelf te verwennen met een heerlijke geur.

Zaaimethode Bio Scharlei:

Rechtstreeks zaaien begin Mei – begin Juli. Bloeiperiode Begin Juni – Eind September. Eén zakje is voor circa 20 m2, en de plantafstand bedraagt 35×35 cm.

Plantafstand   :  35×35 cm

Planthoogte   :  90-110 cm

Standplaats   :  zon-halfschaduw

Bijenplant   :  trekt bijen aan

Eetbare bloem   :  Ja

Een- of meerjarig    :  Meerjarige bloem