BIO Peper Koh Chang – Capsicum1 annuum

5,00

Op voorraad

Gele peper met rechte vruchten van 13 cm. bio peper Koh Chang heeft een vrij kort gewas met een vroege vruchtzetting. De vruchten hebben een gewicht van 25 gram en een score van 6000 op de schaal van Scoville, een pittige smaak.

 

Voorzaaien en planten BIO Peper Koh Chang:

Voor een kasteelt zaai je voor in maart-april, voor een teelt buiten zaai je voor in april, in een kiembakje zaaien en binnen bij minimaal 20°C opkweken; de optimale kiemtemperatuur is 25°C . De kieming duurt vrij lang. Verspeen de plantjes in potjes en plant in een kasteelt de planten in de periode eind april-mei uit. Voor een buitenteelt kunnen de plantjes eind mei-begin juni uitgepland worden op 50 x 50 cm (voor groei moet de bodemtemperatuur moet minimaal 13°C zijn). Afhankelijk van de teeltomstandigheden kun je oogsten in de periode juli-oktober. Zorg voor een bovengemiddelde bemesting.

Oogsten:

Vruchten kunnen zowel groen als volledig doorgekleurd rood geplukt worden. Afhankelijk van de teeltomstandigheden kun je oogsten in de periode juli-oktober. Zorg voor een bovengemiddelde bemesting.

10 zaden