Bijenmengsel ‘mixture’ – bloemen ‘Laag’ H. Zaden

2,50

Met ons Bijenmengsel bloemenzaden creëer je een kleurrijk en geurig paradijs voor bijen, vlinders en andere belangrijke bestuivers.

Artikelnummer: 33554111 Categorie: Tag:

Bijenmengsel bloemenzaden is speciaal samengesteld om bijen, vlinders en andere belangrijke bestuivers aan te trekken en te ondersteunen. Het bestaat uit een zorgvuldig geselecteerde mix van bloemenzaden die rijk zijn aan nectar en stuifmeel, waardoor het een waardevolle voedselbron is voor deze nuttige insecten.

De zaden in het bijenmengsel zijn afkomstig van verschillende bloemensoorten die bekend staan om hun aantrekkingskracht op bestuivers. Denk hierbij aan korenbloemen, klaprozen, cosmea en kamille. Deze bloemen hebben niet alleen mooie kleuren en vormen, maar het is ook gemakkelijk te kweken en gedijen goed in verschillende soorten tuinen en landschappen.

Door de bijenmengsel mix zaden te gebruiken, draag je bij aan het behoud van de bijenpopulatie en bevorder je de biodiversiteit in je omgeving. Bovendien zorgen de bloemen voor een prachtig schouwspel van kleur en geur, waardoor je tuin of balkon een levendige en uitnodigende plek wordt voor zowel mens als natuur.

Dus als je op zoek bent naar een gemakkelijke en effectieve manier om bijen en andere bestuivers naar je tuin te lokken, is bijen mengsel bloemenzaad de perfecte keuze!

 

Productkenmerken

  Laag blijvend mengsel met een en meerjarige bloemen
  Bijen lokkend met nectar houdende soorten
  Zeer lang bloeiend

 

Zaaimethode Bijenmengsel

Zaaien: Maart- eind Juni breedwerpig en direct in de vollegrond zaaien. Gebruik
ongeveer 2/3 gram per m². Een mooi laagblijvend mengsel dat speciaal
is samengesteld om bijen aan te trekken.

 

Standplaats:

Hoogte: 50 cm

Periodes:

Zaaitijd buiten van: Maart

Zaaitijd buiten tot: Juni

Bloeitijd van: Mei

Bloeitijd tot: Oktober

 

Neem ook eens een kijkje bij onze andere bloemen:

Bloemen