Blauw schapengras – Festuca Glauca

Oorspronkelijke prijs was: €2,00.Huidige prijs is: €1,50.

Blauw schapengras – Festuca glauca. Wintergroen siergras, deze groenblijvende, of eigenlijk bladhoudende siergrasplant is zeer geschikt voor een zonnige tuin

Op voorraad

Categorie:

De sprietige blauwgrijze bladeren maken van blauw schapengras (Festuca glauca) een opvallend siergras. In de zomer komen er bloemaren aan die eerst de saffierachtige kleur van het blad hebben en later verkleuren naar zonnig geel.

Blauw schapengras informatie:

De plant is winterhard, wordt ongeveer 30-40 centimeter groot en combineert prachtig met andere planten met tinten als grijs, wit en roze.

Heel modern en vrolijk is de blauwe kleur combineren met rood, heel populair is hem planten in een hoge bak, pot of vaas, wat een beetje een blauwe palmeffect geeft.

 

Al onze planten worden op ecologische wijze geteeld. Dat betekend dat wij géén bestrijdingsmiddelen gebruiken (wij spuiten geen gif). Onze grassen worden allemaal geleverd in een P9 pot (0,5 liter pot). Onze grassen worden mee gekweekt met de seizoenen, wij maken geen gebruik van een verwarmde kas of koelingen. De planten worden geleverd aan de hand van de weersomstandigheden.