Drie-urenbloem, Hibiscus Trionum
De eenjarige drie-urenbloem heeft bloemen die slechts kort bloeien, maar zolang de plant groeit, geeft deze dagelijks nieuwe bloemen. Deze hebben een exotische uitstraling: roomwit met een donkerpurperen hart – werkelijk een plaatje! De bloemen van de drie-urenbloem zijn eetbaar.
U kunt de zaden rechtstreeks zaaien vanaf april en de bloeiperiode tussen juli en oktober verwachten.
BIO Drie-urenbloem – Hibiscus trionum
€3,00
Uitverkocht
Wil je weten wanneer dit product weer op voorraad is?
Gerelateerde producten
-
BIO Korenbloem – Centaurea cyanus
€3,00Korenbloem, Centaurea cyanus De eenjarige korenbloem is een oud akkerkruid met blauwe bloemen. De korenbloem kan wat steun gebruiken vanwege zijn lange stelen. Bijen en vlinders zijn dol op de korenbloem. De bloemblaadjes zijn niet alleen eetbaar, maar geven ook een licht bittere smaak aan je gerechten. Ze zijn daarom uiterst lekker in een kruidenthee, […]
-
BIO Quinoa – Chenopodium quinoa
€3,00Quinoa, Chenopodium quinoa De eenjarige Quinoa plan (Gierstmelde) heeft grote groene pluimen, die roodachtig verkleuren tijdens de rijping van het zaad in september. De zaden zijn grotendeels bedekt met een bitterstof, saponine, die grotendeels kan worden verwijderd door goed met water te spoelen. Zaaien: april binnen, eind april–mei ter plaatse
-
BIO Goudsbloem – Calendula officinalis Zaden
€3,00Bio goudsbloem (Calendula officinalis): Een prachtige bloem met geneeskrachtige eigenschappen die al eeuwenlang wordt gebruikt voor huidverzorging en natuurlijke geneeskunde. Deze bloem is natuurlijk ook een lust voor het oog.
-
BIO Groot kaasjeskruid ‘Mauritanica’ – Malve sylvestris
€3,00Groot Kaasjeskruid “Mauritanica”, Malva Sylvestris Het eenjarige groot kaasjeskruid ‘Mauritanica’ is een sterk uitgroeiende, vertakte plant met donker violette bloemen. De zaaddoosjes lijken op kaasjes. Geschikt als snijbloem. Je kunt de jonge bladeren van groot kaasjeskruid eten – rauw door de salade, of gekookt. De smaak? Een beetje nootachtig. Ook de bloemetjes kun je eten, […]