BIO Blokpaprika ‘Jubilandska’ – Capsicum1 annuum Zaden

3,00

BIO Blokpaprika Jubilandska, ontdek de verrukkelijke smaak van deze biologische rode paprika, gekenmerkt door zijn puurheid en versheid.

Op voorraad

Bio Blokpaprika Jubilandska wordt gekenmerkt door zijn unieke eigenschappen en voordelen.

Ten eerste worden ze geteeld volgens de biologische principes, wat betekend dat er geen gebruik wordt gemaakt van synthetische messtoffen, pesticiden of genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s). Dit zorgt ervoor dat de paprika’s op een natuurlijke en duurzame manier worden verbouwd, met respect voor het milieu en de biodiversiteit.

Daarnaast hebben biologische Jubilandska Blok paprika’s een heerlijke smaak. Ze zijn zoet, sappig en knapperig, waardoor ze een ideale toevoeging zijn aan verschillende gerechten. Of je ze nu rauw eet in een salade, roerbakt in een wokgerecht, grilt op de barbecue of verwerkt in een stoofpot, ze voegen een heerlijke smaak en textuur toe aan je maaltijden.

Bovendien zijn Bio Blokpaprika Jubilandska s ook erg voedzaam. Ze bevatten een hoog gehalte aan Vitamine C, Vitamine A en antioxidanten, die bijdragen aan een gezond immuunsysteem en cel bescherming. Ze zijn ook een goede bron van vezels en bevatten weinig calorieën, waardoor ze een gezonde keuze zijn voor mensen die letten op hun calorie-inname.

Tot slot dragen biologische Jubilandska blokpaprika’s bij aan een duurzame voedselproductie. Door te kiezen voor biologische producten en zaden, steun je boeren die zich inzetten voor het behoud van de bodemvruchtbaarheid, het verminderen van het gebruik van chemische stoffen en het behoud van de biodiversiteit. Op deze manier draag je bij aan een gezonde planeet voor toekomstige generaties.

Kortom, Biologische rode paprika’s bieden niet alleen een heerlijke smaak, maar ook tal van voordelen op het gebied van gezondheid en duurzaamheid. Waar wacht je nog op? Probeer ze vandaag nog uit in je favoriete gerechten en geniet van de natuurlijke kwaliteit die ze te bieden hebben.

 

Zaaimethode BIO Blokpaprika:

Zaaien: In kas telen. In Maart-April in een kiembakje zaaien en binnen bij minimaal 20°C opkweken, de optimale kiemtemperatuur is 25°C . De kieming duurt vrij lang. Verspeen de plantjes in potjes en plant de plantjes eind April-Mei uit op 50 x 50 cm (voor groei moet de bodemtemperatuur moet minimaal 13°C zijn). Afhankelijk van de teeltomstandigheden kun je oogsten in de periode Juli – Oktober. Zorg voor een bovengemiddelde bemesting

Teelt onder glas:

Voorzaaien: Maart
Uitplanten: April
Oogsten: Juli t/m Oktober

Teelt in vollegrond:

Voorzaaien: April
Uitplanten: Mei t/m Juni
Oogsten: September t/m Oktober

Tip voor Kasteelt: Paprika pas uitplanten na 2e helft/einde April.

Bio Blokpaprika ‘Jubilandska’ is een zoete paprika met langwerpige vruchten. De vruchten zijn in een jong stadium groen en gaan bij rijping over in rood. Jubilanska is een laagblijvende soort waarbij snoeien niet nodig is.

Standplaats: Zon

Zaadtype: Zaadvast ras