Peterselie kan al in maart gezaaid worden, maar de kiemingsduur is dan wel lang. Bij hogere bodemtemperaturen verloopt de kieming aanmerkelijk sneller. Rechtstreeks zaaien in april-juni is ook mogelijk. Een rijafstand van 20 cm aanhouden en in de rij uitdunnen op 2 cm. Omdat voortdurend hergroei plaatsvindt kan men maandenlang van dezelfde planten snijden. Het verse blad kan in diverse gerechten gebruikt worden. Hoogte ongeveer 25 cm.
BIO Peterselie ‘Moskrul 2’ – Petroselinum crispum
€3,00
Op voorraad
Gerelateerde producten
-
BIO Krulandijvie ‘Wallonne’ – Cichorium endivia
€3,00U moet er rekening mee houden dat uitzaai in het voorjaar vroegtijdige schieters kan opleveren. De meeste andijvie wordt in de vollegrond gezaaid in de periode half juni tot half juli. Op deze wijze kan men tot diep in de herfst genieten van dit gewas. Vanaf maart kan dit ras onder glas gezaaid woden. De […]
-
BIO Vleestomaat ‘Marmande’ – Solanum lycopersicum
€3,00Kasteelt: voorzaaien in maart-april. Uitplanten na de tweede helft van april. Oogstperiode is van juli tot oktober.Buitenteelt (vollegrond): voorzaaien in april en uitplanten in mei (na ijsheiligen) op een beschutte, zonnige plaats. Oogsten kan je in augustus-september. Vleestomaat ‘Marmande’ is een vrij grote tomaat, die iets geribd is. Het vruchtgewicht varieert sterk van 120 tot 150 gram. […]
-
BIO Bolcourgette ‘Ola Redonda’ – Cucurbita pepo
€3,00Voor de kasteelt kunt u zaaien vanaf begin april, uitplanten: vanaf begin mei. Oogst: vanaf 40-50 dagen na het uitplanten Voor de buitenteelt kunt u zaaien: vanaf begin mei en uitplanten vanaf begin juni. Oogst: vanaf 40-50 dagen na het uitplanten In principe is iedere grondsoort geschikt. Deze courgette heeft ronde, lichtgroene vruchten met witte […]
-
BIO Koolrabi ‘Delikatess Blauwe’ – Brassica oleracea
€3,00Bio koolrabi, is een verrassende en smaakvolle groente met knapperige, paarsblauwe knollen die een heerlijke toevoeging zijn aan salades en roerbakgerechten.