Peterselie kan al in maart gezaaid worden, maar de kiemingsduur is dan wel lang. Bij hogere bodemtemperaturen verloopt de kieming aanmerkelijk sneller. Rechtstreeks zaaien in april-juni is ook mogelijk. Een rijafstand van 20 cm aanhouden en in de rij uitdunnen op 2 cm. Omdat voortdurend hergroei plaatsvindt kan men maandenlang van dezelfde planten snijden. Het verse blad kan in diverse gerechten gebruikt worden. Hoogte ongeveer 25 cm.
BIO Peterselie ‘Moskrul 2’ – Petroselinum crispum
€3,00
Op voorraad
Gerelateerde producten
-
BIO Basilicum Dark Opal
€3,00Voorzaaien in trays of potje, 4-8 zaden per potje. Bodem goed bemesten; basilicum verlangt veel warmte, licht, voeding en water. Potjes of cluster van jonge planten uitplanten 20 x 20 cm. Oogst: snijd stengels op ca. 10 cm boven maaiveld. Kan meerdere keren geoogst worden na hergroei. Basilicum ‘Dark Opal’ is een eenjarige, donkerpaarse basilicum […]
-
BIO Peterselie ‘Gigante d’Italia’ – Petroselinum crispum
€3,00Peterselie kan al in maart voorgezaaid worden, maar de kiemingsduur is dan wel lang (ca.1-2 weken). Bij hogere bodemtemperaturen verloopt de kieming aanmerkelijk sneller. Rechtstreeks zaaien in april-juni is ook mogelijk. Een rijafstand van 20 cm aanhouden en in de rij uitdunnen op 2 cm. Omdat voortdurend hergroei plaatsvindt kan men maandenlang van dezelfde planten snijden. Het verse blad kan in diverse gerechten gebruikt worden. Peterselie […]
-
BIO Pompoen Alligator F1 – Cucurbita maxima
€3,00Ontdek de smaakvolle magie van BIO pompoen alligator F1, een unieke en duurzame combinatie van natuurlijke ingrediënten die je smaakpapillen zal betoveren.
-
BIO Blokpaprika ‘Olly F1’ – Capsicum annuum
€3,50Teelt onder glas: Voorzaaien in maart-april. Uitplanten niet eerder dan half april. Oogsten in juli-oktober. Deze rode blokpaprika met veel groeikracht en een opvallend snelle doorkleuring. De vruchten van ‘Olly F1’ hebben een gewicht van 180-200 gram en een heerlijk zoete smaak. Het gewas is uniformer, weerbaarder en productiever in vergelijking met zaadvaste paprikarassen in […]