Peterselie kan al in maart gezaaid worden, maar de kiemingsduur is dan wel lang. Bij hogere bodemtemperaturen verloopt de kieming aanmerkelijk sneller. Rechtstreeks zaaien in april-juni is ook mogelijk. Een rijafstand van 20 cm aanhouden en in de rij uitdunnen op 2 cm. Omdat voortdurend hergroei plaatsvindt kan men maandenlang van dezelfde planten snijden. Het verse blad kan in diverse gerechten gebruikt worden. Hoogte ongeveer 25 cm.
BIO Peterselie ‘Moskrul 2’ – Petroselinum crispum
€3,00
Op voorraad
Gerelateerde producten
-
BIO Spinaziezuring – Rumex patientia
€3,00Zaaien in juni-juli. Voor een meerjarige teelt de planten uitzetten op ca. 20×2 cm. De oogst is vrij snel klaar. Spinaziezuring wordt ook wel Engelse of eeuwige spinazie genoemd. Het is een zuringsoort met forse bladeren en een zachtzure smaak. Het blad wordt in salades en soepen verwerkt.
-
BIO Kaneelbasilicum Cinnamon – Ocimum basilicum1
€3,00Bio kaneelbasilicum. Ontdek de betoverende smaak van kaneelbasilicum – een zoete exotische kruidenmix van zoete, kruidige kaneel en frisse basilicumblaadjes die je gerechten naar een hoger niveau tilt!
-
BIO Koolrabi ‘Delikatess Blauwe’ – Brassica oleracea
€3,00Bio koolrabi, is een verrassende en smaakvolle groente met knapperige, paarsblauwe knollen die een heerlijke toevoeging zijn aan salades en roerbakgerechten.
-
BIO Krulandijvie ‘Wallonne’ – Cichorium endivia
€3,00U moet er rekening mee houden dat uitzaai in het voorjaar vroegtijdige schieters kan opleveren. De meeste andijvie wordt in de vollegrond gezaaid in de periode half juni tot half juli. Op deze wijze kan men tot diep in de herfst genieten van dit gewas. Vanaf maart kan dit ras onder glas gezaaid woden. De […]