Peterselie kan al in maart gezaaid worden, maar de kiemingsduur is dan wel lang. Bij hogere bodemtemperaturen verloopt de kieming aanmerkelijk sneller. Rechtstreeks zaaien in april-juni is ook mogelijk. Een rijafstand van 20 cm aanhouden en in de rij uitdunnen op 2 cm. Omdat voortdurend hergroei plaatsvindt kan men maandenlang van dezelfde planten snijden. Het verse blad kan in diverse gerechten gebruikt worden. Hoogte ongeveer 25 cm.
BIO Peterselie ‘Moskrul 2’ – Petroselinum crispum
€3,00
Op voorraad
Gerelateerde producten
-
BIO Fijne bieslook – Allium schoenoprasum
€3,00Zaaien vanaf maart en later uitdunnen of uitplanten op 20×3 cm. Het beste moment om te zaaien is bij een temperatuur tussen de 15 en 20 graden Celcius. Bieslook heeft kou nodig om te kiemen. Bieslook kan goed gebruikt worden. Dast komt de groei alleen maar ten goede. Heerlijk in de salade, kruidenboter […]
-
BIO Bolcourgette ‘Ola Redonda’ – Cucurbita pepo
€3,00Voor de kasteelt kunt u zaaien vanaf begin april, uitplanten: vanaf begin mei. Oogst: vanaf 40-50 dagen na het uitplanten Voor de buitenteelt kunt u zaaien: vanaf begin mei en uitplanten vanaf begin juni. Oogst: vanaf 40-50 dagen na het uitplanten In principe is iedere grondsoort geschikt. Deze courgette heeft ronde, lichtgroene vruchten met witte […]
-
BIO Lavas – Levisticum officinale
€3,00Zaaien van april tot juni, bij voorkeur op een vochtige plek. Later uitdunnen of overplanten op 60×60 cm plantafstand. Lavas is ook wel bekend als de ‘maggiplant’ en wordt onder andere in soep gebruikt. Dit kruid is meerjarig en heeft een voorkeur voor een vochtige plek. Lavas kan enige schaduw goed verdragen. Lavas is een meerjarig kruid. Hoogte […]
-
BIO Koolrabi ‘Delikatess Blauwe’ – Brassica oleracea
€3,00Bio koolrabi, is een verrassende en smaakvolle groente met knapperige, paarsblauwe knollen die een heerlijke toevoeging zijn aan salades en roerbakgerechten.