Sold out

Bio Bonte ganzenbloem ‘Flame shades’ – Chrysanthemum carinatum Zaden

3,00

Bio Bonte ganzenbloem ‘Flame shades’ – Chrysanthemum carinatum, is een  opvallende en kleurrijke bloem met een vurige uitstraling.

Uitverkocht

Wil je weten wanneer dit product weer op voorraad is?

De bonte ganzenbloem flame shades Chrysanthemum carinatum is een bloemsoort die bekend staat om zijn opvallende kleuren en levendige uitstraling. De bloem heeft een uniek patroon van felgekleurde bloemblaadjes die variëren van rood, oranje, geel tot diep paars. De bloemblaadjes zijn puntig en geven de bloem een speelse en dynamische uitstraling.

De bonte ganzenbloem wordt vaak gekweekt als decoratieve bloem in tuinen en bloemperken. Het kan ook een blikvanger zijn in boeketten en bloemstukken vanwege zijn levendige kleuren. Deze bloem trekt vaak de aandacht van bijen, vlinders en andere bestuivers, waardoor het een favoriete keuze is voor tuinders en hobbytuinders die een bloemrijke en levendige tuin creëren.

De bonte ganzenbloem is een veelzijdige bloem die zowel in de volle zon als in halfschaduw kan groeien. Het vereist goed doorlatende grond en regelmatig water geven om gezond te blijven. Met zijn opvallende kleuren en levendigheid is deze bloem een prachtige toevoeging aan elke tuin of bloembed.

 

Zaaimethode bonte ganzenbloem:

Rechtstreeks zaaien: Buiten April – Mei

Bloeiperiode: buiten Juli – September