Bio Cosmea gemengd – Cosmos Bipinnatus Zaden

3,00

Bio Cosmea gemengd, is een betoverende bloem die een kleurrijk en levendig tintje toevoegt aan elke tuin of bloemenperk.

Op voorraad

Biologische Cosmea gemengd is een prachtige en veelzijdige bloemsoort die bekend staat om zijn levendige kleuren en opvallende schoonheid. Deze bloemen worden vaak gebruikt in tuinen, bloemperken en borders om een sfeer van vrolijkheid te creëren.

Het mooiste van cosmea gemengd is dat het een mix is van verschillende kleuren, waardoor een levendig en speels effect ontstaat. De bloemen variëren van zachte pasteltinten tot levendige tinten zoals roze, paars, rood, wit en geel.

Cosmea gemengd is ook geliefd vanwege zijn lange bloeiperiode. Het produceert overvloedige bloemen gedurende de zomermaanden, waardoor de tuin een kleurrijk en levendig uiterlijk krijgt. Bovendien trekt de bloem vlinders, bijen en andere bestuivers aan, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke tuin die bijdraagt aan de biodiversiteit.

Deze bloemsoort is gemakkelijk te kweken en vereist weinig onderhoud. Het gedijt goed in zowel zonnige als halfschaduwrijke omgevingen en kan worden geplant in zowel bloembedden als potten.

Kortom, bio cosmea gemengd is een prachtige bloem die zorgt voor een kleurrijk en levendig accent in elke tuin. Het is een favoriet onder tuiniers vanwege zijn schoonheid, lange bloeiperiode en eenvoudige verzorging.

Zaaimethode Bio Cosmea gemengd:

Zaaien rechtstreeks in Mei

Bloeiperiode Juni – September

Gewicht zaad (indicatie): 150 zaden per gram

Plantafstand: 40×40 cm

Planthoogte: 90-110 cm.

Standplaats: zon

Bijenplant: trekt bijen aan

Eetbare bloem: Ja

Inhoud zakje: 2 gram (voor min. 15 m2)

 

Kijk ook een bij:

Bio Cosmea oranje