Bio Cosmea Oranje – Cosmos Sulphureus1 Zaden

3,00

Bio Cosmea Oranje, De stralende oranje cosmea brengt een levendige en opvallende kleur in elke tuin.

Artikelnummer: 141212112 Categorieën: , Tag:

Biologische Cosmea Oranje is een opvallende bloemsoort die bekend staat om zijn levendige en heldere oranje kleur. Deze bloem behoort tot de familie van de Asteraceae en is afkomstig uit Zuid-Amerika.

De Cosmea oranje staat bekend om zijn lange en slanke stelen, waardoor hij ideaal is voor het maken van boeketten en bloemstukken. De bloemen hebben een aantrekkelijke en geurige uitstraling, waardoor ze een prachtige toevoeging zijn aan elke tuin.

Wat deze bloem extra speciaal maakt, is dat hij een lange bloeiperiode heeft. De cosmea oranje bloeit van de zomer tot de herfst, waardoor je gedurende een lange periode kunt genieten van zijn levendige kleur en schoonheid.

Cosmea oranje is ook geliefd bij bijen, vlinders en andere bestuivers, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan een biodiverse tuin. Het is een gemakkelijk te onderhouden plant, die goed gedijt in zonnige locaties en goed doorlatende grond.

Kortom, Bio cosmea oranje is een prachtige bloem die je tuin opvrolijkt met zijn levendige oranje kleur, lange bloeiperiode en aantrekkelijke geur. Het is een favoriet van zowel tuiniers als natuurliefhebbers.

 

Zaaimethode Bio Cosmea oranje:

Zaaien rechtstreeks: Mei

Bloeiperiode: Juni – Oktober

Gewicht zaad (indicatie): 200 zaden per gram

Plantafstand: 30×30 cm.

Planthoogte:  90-110 cm.

Standplaats: zon

Bijenplant:  trekt bijen aan

Eetbare bloem: Ja

Inhoud zakje: 1 gram (voor min. 6 m2)

 

Kijk ook eens bij:

Bio cosmea gemengd