Sold out

Bio Zonnebloem rood – Helianthus annuus Zaden

3,00

Bio Zonnebloem rood – Helianthus annuus, straalt als een levendige en betoverende bloem, met zijn heldere kleur en majestueuze aanwezigheid.

Uitverkocht

Wil je weten wanneer dit product weer op voorraad is?

De rode zonnebloem ook wel bekend als helianthus annuus, is een opvallende bloem die bekend staat om zijn levendige en intense rode kleur. Met zijn grote bloemhoofd en karakteristieke gele hart, trekt deze bloem onmiddellijk de aandacht.

De zonnebloem is een eenjarige plant die behoort tot de familie van de composieten. Het is 1 van de meest iconische zonnebloemvariëteiten en wordt over de hele wereld gekweekt vanwege zijn schoonheid en symbolische betekenis.

Deze zonnebloemsoort kan indrukwekkende hoogtes bereiken, vaak tot wel 3 meter, en gedijt goed in zonnige en goed doorlatende bodems. De bloeiperiode van de rode zonnebloem valt meestal in de zomer en de vroege herfst, waardoor het een prachtige toevoeging is aan tuinen, bloemperken en bloemstukken.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht, heeft de rode zonnebloem ook een symbolische betekenis. Het staat symbool voor liefde, passie en kracht, en wordt vaak geassocieerd met warmte, energie en vreugde.

Kortom, de rode zonnebloem is een prachtige bloem die de aandacht trekt met zijn intens rode kleur en majestueuze verschijning, en tevens een krachtig symbool is van liefde en energie.

Zaaimethode bio zonnebloem rood:

Rechtstreeks zaaien: Buiten April – Mei

Bloeiperiode: Buiten Juli – Oktober