Droogbloemen mixture – Droogbloemen mengsel1 H. Zaden

2,00

Droogbloemen mixture – Droogbloemen mengsel, Verleng de schoonheid van de natuur met onze prachtige droogbloemen.

Artikelnummer: 1111147 Categorieën: , Tag:

Droogbloemen mixture (mengsel) is een prachtige combinatie van verschillende droogbare bloemen die zorgvuldig zijn geselecteerd om een unieke en betoverende sfeer te creëren. Elke bloem in deze mix is met zorg gekozen vanwege hun levendige kleuren, interessante texturen en langdurige schoonheid.

Met dit droogbloemen mixture (mengsel) kunt u eindeloos experimenteren en uw creativiteit de vrije loop laten. Gebruik de droogbloemen om boeketten, kransen, decoratieve arrangementen of zelfs wandkunst te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het droogbloemen mengsel is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar het heeft ook een langere levensduur dan verse bloemen. U kunt dus langer genieten van de schoonheid en de sfeer die ze creëren. Bovendien zijn droogbloemen ook nog eens een duurzame keuze.

Of u nu een bruidsboeket wilt samenstellen, uw huis wilt decoreren of een uniek cadeau uit eigen tuin wilt geven, droogbloemen mixture biedt een prachtige en natuurlijke oplossing. Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw leven met het zorgvuldig samengestelde assortiment droogbloemen.

 

Productkenmerken

  Uitstekende soorten om te drogen
  Mix van diverse kleuren
  Ook geschikt als snijbloem

 

Zaaimethode Droogbloemen mixture:

Zaaien: Half maart tot half April onder glas of half April tot half Mei buiten op zaaibed. 5/6 weken na de uitzaai uitplanten. Snij de bloemen vóór de volle bloei en hang ze op een donkere plaats te drogen met de bloemen naar beneden.

 

Standplaats:

Zaaien vollegrond: Ja

Standplaats licht: Zon

Hoogte: 70-100 cm

Type: Eenjarig

Periodes:

Zaaitijd buiten van: April

Zaaitijd buiten tot: Mei

Bloeitijd van: Juni

Bloeitijd tot: September

 

Neem ook eens een kijkje bij onze andere bloemensoorten:

bloemen