Aubergine Black Beauty – Solanum melongena H. zaden

2,00

Aubergine Black Beauty is een betoverende variëteit met diep paarse, glanzende vruchten die zorgen voor een onweerstaanbare smaakvolle ervaring.

Artikelnummer: 1957643 Categorie:

Aubergine Black Beauty is een populaire en opvallende variëteit van aubergine. De vruchten van deze plant hebben een diep paarse kleur en een glanzend oppervlak, waardoor ze er echt verleidelijk uitzien. Ze zijn van gemiddelde grootte en hebben een langwerpige, ietwat rondere vorm.

Wat deze aubergine echt bijzonder maakt, is de smaak. De vruchten hebben een stevige textuur en een rijke, volle smaak. Ze hebben een lichtzoete en nootachtige ondertoon, waardoor ze perfect zijn om te grillen, bakken of roosteren. De diepe paarse kleur blijft behouden tijdens het koken, wat niet alleen zorgt voor een visueel aantrekkelijk gerecht, maar ook voor een heerlijke smaakervaring.

Aubergine Black Beauty is ook geliefd vanwege zijn veelzijdigheid in de keuken. Het kan worden gebruikt in verschillende gerechten, zoals stoofschotels, curry’s, roerbakgerechten en zelfs in de oven geroosterd als een gezonde snack. Het is een gezonde groente, rijk aan voedingsstoffen zoals vezels, vitamines en mineralen.

Dus als je opzoek bent naar een aubergine met een intense kleur, een heerlijke smaak en talloze culinaire mogelijkheden, dan is de Aubergine Black Beauty zeker een uitstekende keuze!

 

Productkenmerken

  Een sterk ras
  Smakelijk, zacht en romig vruchtvlees
  Donkerpaarse, eivormige vruchten

 

Zaaimethode Aubergine Black Beauty:

Zaaien Maart-April in een zaaibak bij 20°C zaaien of later buiten onder glas. Na het verspenen binnen uitplanten in potten of buiten op een beschutte en zonnige plaats. Black Beauty is een gezond ras dat smaakvolle, paarszwarte en peervormige vruchten produceert.

 

Periodes:

Zaaitijd binnen van: Maart

Zaaitijd binnen tot: April

Zaaitijd buiten van: Mei

Oogsttijd van: Augustus

Oogsttijd tot: September

Zaadkenmerken:

Zaden per gram: 225