Bloemkool Herfstreuzen 2 – Brassica Oleracea H. Zaden

2,00

Bloemkool herfstreuzen 2, zijn reusachtige, smaakvolle bloemkolen die gedijen in de herfst en een ware traktatie zijn voor liefhebbers van deze gezonde groente.

Op voorraad

Bloemkool herfstreuzen 2 zijn een specifieke variëteit van bloemkool die vooral gedijt in het herfstseizoen. Ze staan bekend om hun indrukwekkende grootte en heerlijke smaak. Deze bloemkolen hebben stevige, dichte roosjes en zijn rijk aan voedingsstoffen zoals vitamine C, vitamine K en vezels.

Wat de Bloemkool herfstreuzen 2 zo bijzonder maakt, is dat ze goed bestand zijn tegen koude temperaturen, wat betekent dat ze kunnen worden geteeld en geoogst tijdens de herfstmaanden wanneer andere gewassen moeite hebben om te overleven. Hierdoor kunnen ze vers van het veld worden genoten als een seizoensgebonden lekkernij.

Deze bloemkoolvariëteit kan op verschillende manieren worden bereid, zoals geroosterd, gestoomd, gekookt, gebakken of zelfs verwerkt in heerlijke bloemkoolrijst. De stevige textuur en milde smaak maken ze veelzijdig en geschikt voor verschillende gerechten, zoals stoofschotels, roerbakgerechten, salades en bijgerechten.

Of je nu een liefhebber bent van bloemkool of gewoon op zoek bent naar een gezonde en smaakvolle toevoeging aan je maaltijden, de Bloemkool herfstreuzen 2 zijn zeker de moeite waard om eens te proberen. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook tal van voordelen voor je gezondheid.

 

Productkenmerken

  Geschikt voor herfstteelt
  Planten worden groot en vormen veel blad
 Geschikt voor vollegrondsteelt

 

Zaaimethode Bloemkool herfstreuzen 2:

Zaaien half April-half Juni in de vollegrond zaaien op een zaaibed. Uitdunnen en na 5/6 weken uitplanten. Tegen de koolvlieg is een milieuvriendelijke koolkraag aan te raden.

Standplaats:

Zaaien vollegrond: Ja

Standplaats licht: Zonnig

Periodes:

Zaaitijd binnen van: Januari

Zaaitijd binnen tot: Februari

Zaaitijd buiten van: Mei

Zaaitijd buiten tot: Juni

Oogsttijd van: Augustus

Oogsttijd tot: September

Advies en tips:

Zaaiadvies: Direct in vollegrond.

Verzorgingsadvies: Houdt grond voldoende vochtig.