inmaakuitjes ‘De Barletta’ – Allium cepa H. Zaden

2,00

inmaakuitjes, kleine knapperige bommetjes van smaak die je gerechten naar een hoger niveau tillen.

Artikelnummer: 15453114 Categorie:

Inmaakuitjes zijn kleine, knapperige uitjes die speciaal worden geteeld en geselecteerd voor hun uitstekende kwaliteit en smaak. Ze zijn ideaal om te gebruiken in verschillende gerechten en kunnen een heerlijke toevoeging zijn aan salades, hamburgers, sandwiches, wraps en nog veel meer.

Wat de barletta inmaakuitjes zo bijzonder maakt, is hun unieke zoet-pittige smaakprofiel. Ze hebben een milde zoetheid met een lichte scherpte, waardoor ze zowel een verfrissende als smaakvolle toevoeging zijn aan je maaltijden. De uitjes worden zorgvuldig ingemaakt, waardoor ze hun knapperige textuur behouden en een langere houdbaarheid hebben.

Naast hun heerlijke smaak hebben inmaakuitjes ook enkele gezondheidsvoordelen. Ze zijn een goede bron van voedingsvezels, vitamine C en antioxidanten. Bovendien bevatten ze weinig calorieën, waardoor ze een gezonde en smaakvolle keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een verstandige snack of toevoeging aan maaltijden.

Of je nu een culinaire professional bent die op zoek is naar een uniek ingrediënt of gewoon van lekker eten houdt, de barletta inmaakuitjes bieden een smaakvolle en veelzijdige toevoeging aan je keuken. Probeer ze eens uit en laat je verrassen door hun heerlijke smaak en knapperige textuur!

Productkenmerken

  Opbrengst is uitstekend
  Geeft al vroeg zilveruitjes
  Voor vers gebruiken en inmaak

 

Zaaimethode inmaakuitjes:

Zaaien begin Maart tot eind April in de vollegrond in regeltjes. Na circa zes weken iets uitdunnen. Ook geschikt voor vers gebruik, er moet dan iets minder dicht op elkaar worden gezaaid.

Standplaats:

Zaaien vollegrond: Ja

Standplaats licht: Zonnig

Periodes:

Zaaitijd buiten van: Maart

Zaaitijd buiten tot: April

Oogsttijd van: Juli

Oogsttijd tot: Augustus

Advies en tips:

Zaaiadvies: Op regels direct in de vollegrond

Verzorgingsadvies: Houdt grond voldoende vochtig

Zaadkenmerken:

Zaden per gram: 250