Pluksla ‘red salad bowl’ – Lactuca 1Sativa H. Zaden

2,00

Pluksla Red salad bowl, een verrukelijke mix van levendige rode bladeren die je salades een kleurrijke en smaakvolle boost geven.

Artikelnummer: 4564564136 Categorie:

Pluksla Red salad bowl is een heerlijke en opvallende variëteit van pluksla. De bladeren hebben een prachtige rode kleur die direct in het oog springt. Deze sla is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar heeft ook een heerlijke smaak. De bladeren zijn knapperig en hebben een milde, nootachtige smaak.

Wat deze pluksla echt bijzonder maakt, is dat je de bladeren gemakkelijk kunt plukken. In plaats van de hele krop sla te snijden, kun je gewoon de gewenste hoeveelheid bladeren plukken. Dit maakt het ideaal voor het maken van salades, maar je kunt de bladeren ook gebruiken als garnering voor sandwiches en wraps.

Pluksla red salad bowl is niet lekker en handig, maar ook nog eens gezond. Het zit boordevol voedingsstoffen zoals vitamine A, vitamine C en ijzer. Het toevoegen van deze sla aan je maaltijden is een eenvoudige manier om je voeding te verrijken en te genieten van de vele gezondheidsvoordelen.

Of je nu ervaren tuinier bent of net begint, pluksla red salad bowl is een geweldige keuze voor iedereen die graag verse en smakelijke sla wil kweken. Het is een veelzijdige en gemakkelijk te kweken groente die je tuin of moestuin zal verrijken met zijn levendige kleur en heerlijke smaak.

 

Productkenmerken

  Ook wel eikenbladsla genoemd
  Vormt zachte gekrulde blaadjes
  Zaaien in vollegrond

Zaaimethode Pluksla:

Zaaien vanaf half Maart tot eind Augustus in de vollegrond in regels. Niet te dicht zaaien en eventueel iets uitdunnen. De slablaadjes kunnen heel lang worden geplukt, zolang het hart van de plant intact blijft. Zeer geschikt om gerechten te garneren.

Standplaats:

Zaaien vollegrond: Ja

Standplaats licht: Zonnig

Periodes:

Zaaitijd buiten van: Maart

Zaaitijd buiten tot: Augustus

Oogsttijd van: Mei

Oogsttijd tot: Oktober

Advies en tips:

Zaaiadvies: Op regels direct in de vollegrond

Verzorgingsadvies: Bladluis meteen bestrijden

Zaadkenmerken:

Zaden per gram: 1000