Stoksnijbonen Raadsheer – Phaseolus1 vulgaris H. Zaden

4,00

Stoksnijbonen Raadsheer, biedt een verrassende twist aan je gerechten, met zijn unieke smaak en knapperige textuur.

Op voorraad

Stoksnijbonen Raadsheer is een bijzondere en opvallende keuze voor liefhebbers van verse groenten. Deze variant onderscheidt zich door zijn karakteristieke eigenschappen, waardoor het een geweldige toevoeging is aan verschillende gerechten.

De Raadsheer stoksnijbonen hebben een verfijnde smaak die zowel zoet als hartig is. Ze zijn mals en sappige, en hebben een knapperige textuur die zorgt voor een aangename beet. De bonen zijn lang en slank, waardoor ze gemakkelijk te snijden en te bereiden zijn.

Wat de stoksnijbonen raadsheer echt bijzonder maakt, is hun veelzijdigheid. Ze kunnen worden gebruikt in salades, roerbakgerechten, stoofschotels en nog veel meer. Ze voegen niet alleen smaak en textuur toe aan je gerechten, maar ook een mooie groene kleur die je bord direct opfleurt.

Of je nu een ervaren chef-kok of een enthousiaste thuiskok bent, de raadsheer stoksnijbonen zullen je inspireren om creatieve en smaakvolle maaltijden te bereiden. Probeer ze eens uit en ontdek zelf de unieke smaak en veelzijdigheid van deze bijzondere bonenvariant.

 

Productkenmerken

  Sterk vroeg ras
  Fijn van smaak
  Draadloze peulen

 

Zaaimethode Stoksnijbonen Raadsheer:

Zaaien: Zaaien in de vollegrond vanaf half Mei tot Juli. De eenvoudigste teeltwijze is door (tonkin) stokken te plaatsen in rijen. Per stok legt men 3/4 bonen (ca. 3 cm diep). Veel gevraagd ras. 100 gram zaad is voldoende voor een rij van ca. 25 meter.

 

Periodes:

Zaaitijd buiten van: Mei

Zaaitijd buiten tot: Juli

Oogsttijd van: Augustus

Oogsttijd tot: September

Zaadkenmerken:

Zaden per gram: 2

 

  • Inhoud per doosje:
  • Hangdoos -M1- 100 gram

 

Neem ook eens een kijkje bij onze andere bonen soorten:

Bonen