Watermeloen Sugar Baby – Citrullus 1lanatus H. Zaden

2,00

Watermeloen Sugar Baby – Citrullus lanatus, Een zoete en sappige verfrissing.

Artikelnummer: 136479625 Categorie:

Watermeloen Sugar Baby is een variëteit van watermeloen die bekend staat om zijn kleine formaat (ze kunnen ook zo groot worden als een ‘normale’ watermeloen) en zoete smaak. Deze watermeloenen hebben een felgroene schil en donkergroene strepen bevatten helderrood vruchtvlees dat zeer sappig en verfrissend is.

Wat de Sugar Baby watermeloen zo geliefd maakt, is dat hij perfect is voor individuele porties. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de watermeloen mee te nemen en onderweg van te genieten. Bovendien heeft deze watermeloen een hoger suikergehalte dan andere variëteiten, waardoor hij extra zoet en smaakvol is.

Of je nu op zoek bent naar een verfrissend tussendoortje op een warme zomerdag of een gezonde toevoeging aan je salades en smoothies, De Sugar baby is een ideale keuze. Het is een heerlijk dorstlessende vrucht die je zeker zal bekoren.

 

Productkenmerken

  Zoete watermeloen
  Vruchten worden ronde 4 kilo
  Voor kweek in kassen of onder glas.

 

Zaaimethode Watermeloen Sugar Baby:

Zaaien vanaf half April in een zaaibakje bij 20°C (binnenshuis) of later buiten onder glas. Na verspenen, in een kasje of buiten uitplanten. Watermeloenen kunnen buiten worden geplant, mits op een beschutte, zonnige plek. Men hoeft niet te snoeien.

 

Standplaats:

Zaaien vollegrond: Ja

Kasteelt: Ja

Standplaats licht: Zonnig en beschut

Periodes:

Zaaitijd binnen van: April

Zaaitijd binnen tot: Mei

Oogsttijd van: Juli

Oogsttijd tot: Oktober

Advies en tips:

Zaaiadvies: Binnenshuis of later onder glas

Verzorgingsadvies: Men hoeft niets te snoeien

Zaadkenmerken:

Zaden per gram: 25