Wortel Amsterdamse Bak 2 – 10 Gram – Daucus carota H. zaden

2,00

wortel Amsterdamse, een smaakvolle en knapperige wortelvariëteit, geteeld in de traditionele Amsterdamse bakken, die zorgt voor een overvloedige oogst van zoete sappige wortels.

Wortel Amsterdamse bak 2 zijn een specifieke variëteit van wortelen die worden geteeld in de traditionele Amsterdamse bakken. Deze bakken zijn typische plantenbakken die in Amsterdam worden gebruikt om groenten te verbouwen. Vandaar komt de naam Amsterdamse bak 2 dus. Natuurlijk heeft u deze wortelen niet speciaal in een traditionele Amsterdamse bak te zaaien.

Wat deze wortelen zo bijzonder maakt, is hun smaak en textuur. Ze zijn van nature zoet en sappig, waardoor ze een heerlijke toevoeging zijn aan verschillende gerechten. De wortelen hebben een knapperige structuur, waardoor ze ideaal zijn om rauw te eten als snack of om te verwerken in salades.

Bovendien is de Amsterdamse bak 2-variëteit bekend om zijn overvloedige oogst. Deze wortelen groeien goed en produceren vaak een grote hoeveelheid wortels. Dit maakt het een uitstekende keuze voor tuinders en liefhebbers van verse groenten die graag zelf hun eigen eten verbouwen.

Kortom, wortel Amsterdamse bak 2 zijn een smaakvolle en knapperige wortelvariëteit. Ze bieden een heerlijke en overvloedige oogst van zoete en sappige wortels.

 

Productkenmerken

  Prima selectie zomerwortelen
  Lang, slank, cilindertype wortel
  Sappig, mooi kleurig worteltje

 

Zaaimethode wortel Amsterdamse:

Zaaien vanaf half Maart tot begin Juli in de vollegrond op regels, eventueel iets uitdunnen. Vroege zomerwortel, die ook in ‘t vroege voorjaar en late najaar onder glas kan worden geteeld.

 

Standplaats:

Zaaien vollegrond: Ja

Standplaats licht: Zonnig

Periodes:

Zaaitijd buiten van: Maart

Zaaitijd buiten tot: Juli

Oogsttijd van: Juli

Oogsttijd tot: Oktober

Advies en tips:

Zaaiadvies: Op regels in de vollegrond

Verzorgingsadvies: Houdt grond voldoende vochtig

Zaadkenmerken:

Zaden per gram: 1000