Sold out

Vedergras – Stipa tenuifolia Pony Tails

2,00

Vedergras – Stipa tenuifolia Pony Tails. Enorm in populariteit toegenomen. En niet voor niks, het geluid dat de wind door de bladeren maakt, de vormen en geuren zorgen voor prachtige tuinen.

Uitverkocht

Wil je weten wanneer dit product weer op voorraad is?

Categorie:

Het Vedergras is een laagblijvende siergras met geleidelijke groei. De maximale hoogte van dit siergras is 80Cm. De kleur van het blad is groen tot lichtbruin en is spits toelopend. De bloeitijd is begin Mei tot en met de begin van de herfst. De dunne bloeiaren golven in de wind en lichten op in de zon.

Dit gras gedijt het beste op een vochtige, doorlatende grond en in de volle zon, maar groeit ook in de schaduw. In Februari kunt u de uitgebloeide pluimen en bladeren terugsnoeien tot 10Cm. boven de grond. Bij het planten van dit gras kun je het beste gebruik maken van potgrond.

 

 

Al onze planten worden op ecologische wijze geteeld. Dat betekend dat wij géén bestrijdingsmiddelen gebruiken (wij spuiten geen gif). Onze grassen worden allemaal geleverd in een P9 pot (0,5 liter pot). Onze grassen worden mee gekweekt met de seizoenen, wij maken geen gebruik van een verwarmde kas of koelingen. De planten worden geleverd aan de hand van de weersomstandigheden.