Peterselie kan al in maart gezaaid worden, maar de kiemingsduur is dan wel lang. Bij hogere bodemtemperaturen verloopt de kieming aanmerkelijk sneller. Rechtstreeks zaaien in april-juni is ook mogelijk. Een rijafstand van 20 cm aanhouden en in de rij uitdunnen op 2 cm. Omdat voortdurend hergroei plaatsvindt kan men maandenlang van dezelfde planten snijden. Het verse blad kan in diverse gerechten gebruikt worden. Hoogte ongeveer 25 cm.
BIO Peterselie ‘Moskrul 2’ – Petroselinum crispum
€3,00
Op voorraad
Gerelateerde producten
-
BIO Citroenmelisse – Melissa officinalis
€3,00U kunt de melisse zaaien in mei op zaaibed en in september overplanten op 30 x 40 cm. Citroenmelisse is een meerjarig, winterhard kruid, waarvan de citroen-geurende blaadjes veel voor thee worden gebruikt. De blaadjes kun je drogen, zolang de bladeren vóór de bloei eraf gesneden worden. In het tweede jaar beginnen de planten […]
-
BIO Koolrabi ‘Delikatess Blauwe’ – Brassica oleracea
€3,00Bio koolrabi, is een verrassende en smaakvolle groente met knapperige, paarsblauwe knollen die een heerlijke toevoeging zijn aan salades en roerbakgerechten.
-
BIO Knolvenkel ‘Fino’ – Foeniculum vulgare Zaden
€3,00bio knolvenkel, een verrassende en verfrissende groente met een knapperige textuur en een subtiele anijsachtige smaak.
-
BIO Tatsoi – Brassica rapa
€3,00Voor de kasteelt: rechtstreeks zaaien vanaf maart tot en met oktober. Oogsten vanaf mei tot en met november. Voor de buitenteelt: rechtstreeks zaaien vanaf mei tot en met augustus. Oogsten van juni tot en met oktober. Tatsoi is een variant op de beter bekende Paksoi. De donkere ronde, dikke blaadjes zijn lekker knapperig en zowel […]