Peterselie kan al in maart gezaaid worden, maar de kiemingsduur is dan wel lang. Bij hogere bodemtemperaturen verloopt de kieming aanmerkelijk sneller. Rechtstreeks zaaien in april-juni is ook mogelijk. Een rijafstand van 20 cm aanhouden en in de rij uitdunnen op 2 cm. Omdat voortdurend hergroei plaatsvindt kan men maandenlang van dezelfde planten snijden. Het verse blad kan in diverse gerechten gebruikt worden. Hoogte ongeveer 25 cm.
BIO Peterselie ‘Moskrul 2’ – Petroselinum crispum
€3,00
Op voorraad
Gerelateerde producten
-
BIO Pompoen Alligator F1 – Cucurbita maxima
€3,00Ontdek de smaakvolle magie van BIO pompoen alligator F1, een unieke en duurzame combinatie van natuurlijke ingrediënten die je smaakpapillen zal betoveren.
-
BIO Fijne bieslook – Allium schoenoprasum
€3,00Zaaien vanaf maart en later uitdunnen of uitplanten op 20×3 cm. Het beste moment om te zaaien is bij een temperatuur tussen de 15 en 20 graden Celcius. Bieslook heeft kou nodig om te kiemen. Bieslook kan goed gebruikt worden. Dast komt de groei alleen maar ten goede. Heerlijk in de salade, kruidenboter […]
-
BIO Krulandijvie ‘Wallonne’ – Cichorium endivia
€3,00U moet er rekening mee houden dat uitzaai in het voorjaar vroegtijdige schieters kan opleveren. De meeste andijvie wordt in de vollegrond gezaaid in de periode half juni tot half juli. Op deze wijze kan men tot diep in de herfst genieten van dit gewas. Vanaf maart kan dit ras onder glas gezaaid woden. De […]
-
BIO Vleestomaat ‘Marmande’ – Solanum lycopersicum
€3,00Kasteelt: voorzaaien in maart-april. Uitplanten na de tweede helft van april. Oogstperiode is van juli tot oktober.Buitenteelt (vollegrond): voorzaaien in april en uitplanten in mei (na ijsheiligen) op een beschutte, zonnige plaats. Oogsten kan je in augustus-september. Vleestomaat ‘Marmande’ is een vrij grote tomaat, die iets geribd is. Het vruchtgewicht varieert sterk van 120 tot 150 gram. […]