Bio Papaver Black Paeony – Papaver somniferum Zaden

3,00

Bio Papaver Black Paeony – Papaver somniferum is een variëteit van de papaver somniferum met zwarte bloembladen.

Papaver black paeony, ook bekend als zwarte pioenpapaver is een specifieke variëteit binnen de papaver-somniferum familie. Het onderscheidende kenmerk van deze bloem is de diepzwarte kleur van de bloembladen. De bloemen kunnen variëren in grootte en hebben meestal een fluweelachtige textuur. Papaver black paeony wordt vaak gewaardeerd om zijn dramatische en mysterieuze uitstraling.

Natuurlijk! Papaver black paeony is een populaire bloem in de tuinbouw vanwege zijn unieke en opvallende uiterlijk. De bloembladen van deze plant zijn diepzwart van kleur, wat een zeldzaamheid is in de plantenwereld. De bloemen hebben meestal een diameter van ongeveer 10-15 CM. en kunnen enkele weken bloeien.

De papaver black paeony is een plant die goed gedijt in gematigde klimaten. Hij heeft een voorkeur voor een zonnige standplaats met goed doorlatende grond. Deze plant kan in de lente worden geplant en zal in de vroege zomer beginnen te bloeien.

Naast zijn esthetische waarde heeft deze papaver ook medicinale eigenschappen.

Het kweken van papaver black paeony vereist enige zorg en aandacht, maar het resultaat is de moeite waard. Deze bloem voegt een vleugje elegantie en mysterie toe aan elke tuin en trekt vaak bewonderende blikken van bezoekers.

 

Zaaimethode Bio papaver black paeony:

Zaaien: Rechtstreeks buiten van Maart tot Mei

Bloeiperiode: Juni – Juli