Groene bloemkool ‘White Gold’ F1 – Brassica oleracea H. Zaden

4,50

Groene Bloemkool is een verbluffende variant van de Brassica Oleracea, met zijn levendige groene kleur en een subtiele gouden gloed die een feest voor de zintuigen is.

Artikelnummer: 1695322 Categorie:

Groene Bloemkool White Gold is een unieke en opvallende variëteit van de Brassica Oleracea, een groentesoort die bekend staat om zijn veelzijdigheid en voedingswaarde. Wat White Gold onderscheidt, is zijn levendige groene kleur, die helder en fris is. Bovendien heeft deze bloemkool een subtiele gouden gloed, waardoor hij er nog aantrekkelijker uitziet.

Naast zijn visuele aantrekkingskracht biedt Groene Bloemkool White Gold ook een scala aan gezondheidsvoordelen. Net als andere koolsoorten zit het boordevol voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en antioxidanten. Het eten van Groene Bloemkool kan helpen bij het versterken van het immuunsysteem, het bevorderen van een gezonde spijsvertering en het ondersteunen van een gezonde huid.

Wat deze variant nog specialer maakt, is zijn unieke smaakprofiel. Groene Bloemkool White gold heeft een milde, nootachtige smaak die zowel hartig als verfrissend is. Het kan op verschillende manieren worden bereid, zoals geroosterd, gestoomd, gekookt of zelfs rauw gegeten worden. Deze veelzijdigheid maakt het een geweldige toevoeging aan salades, roerbakgerechten, stoofschotels en nog veel meer.

Kortom, Groene Bloemkool White Gold is een opvallende en smaakvolle variant van de Brassica Oleracea, die niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een voedzame en heerlijke toevoeging aan je maaltijden kan zijn.

 

Productkenmerken

  Uniform oogstbaar
  Zeer fijne en milde smaak
  Bijzonder soort

 

Zaaimethode Groene Bloemkool:

Zaaien: Vanaf half April tot half Juni in de vollegrond op zaaibed, iets uitdunnen en ca. 5/6 weken later uitplanten. Tegen de koolvlieg gebruikt men vaak een milieuvriendelijke koolkraag.

 

Periodes:

Zaaitijd buiten van: April

Zaaitijd buiten tot: Juni

Oogsttijd van: September

Oogsttijd tot: November

Zaadkenmerken:

Zaden per gram: 300