Sold out

Komkommer Johanna – Cucumis1 Sativa H. Zaden

2,00

komkommer Johanna, een smaakvolle en verfrissende variëteit met stevige, knapperige vruchten en een heerlijk zoete smaak, perfect voor salades, belegde broodjes en verfrissende drankjes.

Uitverkocht

Wil je weten wanneer dit product weer op voorraad is?

Komkommers zijn één van de meest populaire groenten ter wereld en worden gewaardeerd om hun verfrissende smaak en hydraterende eigenschappen. Ze zijn laag in calorieën en bevatten veel water, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor een gezonde en hydraterende snack.

Komkommer Johanna is een specifieke variëteit van komkommer die bekend staat om zijn knapperige textuur en milde smaak. Het heeft een gladde donkergroene schil en is meestal vrij van bitterheid. Dit maakt het ideaal om rauw te eten, in salades te verwerken of in drankjes te verwerken voor een verfrissend effect.

Naast hun verfrissende smaak, zijn komkommers ook voedzaam. Ze bevatten vitamines zoals Vitamine K, Vitamine C en verschillende B-Vitaminen. Ze zijn ook een goede bron van voedingsvezels en mineralen zoals kalium en magnesium.

Komkommers kunnen op verschillende manieren worden gebruikt in de keuken. Je kunt ze in plakjes snijden en toevoegen aan salades, sushirijst of sandwiches. Je kunt ze ook gebruiken om komkommersap te maken of ze toevoegen aan water voor een verfrissende dorstlesser.

Kortom, Komkommer Johanna is een heerlijke groente die niet alleen verfrissend is, maar ook voedzaam. Het is een geweldige toevoeging aan je maaltijden en snacks, vooral tijdens warme zomerdagen.

 

Productkenmerken

 Productief ras met uniforme vruchten
  Fris van smaak en lang bewaarbaar.
  Compleet en betrouwbaar ras

 

Zaaimethode komkommer Johanna:

Zaaien: Half April/half Mei onder glas, verspenen in potjes en na vier tot vijf weken buiten of in een hobby kasje uitplanten. Snelgroeiend en bittervrij ras met forse donkergroene vruchten. Vraagt een humusrijke bodem.

 

Standplaats:

Zaaien vollegrond: Ja

Kasteelt: Ja

Standplaats licht: Zonnig en beschut

Periodes:

Zaaitijd binnen van: April

Zaaitijd binnen tot: Juni

Zaaitijd buiten van: Mei

Oogsttijd van: Juni

Oogsttijd tot: Augustus

Zaadkenmerken:

Zaden per gram: 40