Paprika Yolo Wonder – Capsicum1 annuum H. Zaden

2,00

Paprika Yolo Wonder is een verrassend levendige en buitengewoon smaakvolle paprika die je smaakpapillen in één hap laat dansen van vreugde!

Artikelnummer: 32545421 Categorie:

Paprika Yolo Wonder is een unieke variëteit van paprika die bekend staat om zijn opvallende kleur, heerlijke smaak en veelzijdigheid in de keuken. Deze paprika heeft een levendige rode, groene of oranje kleur afhankelijk van de rijpheid. Het is een medium tot grote paprika met een stevige textuur en sappig vruchtvlees.

Wat deze paprika echt bijzonder maakt, is de uitgesproken zoete en milde smaak. Het heeft een lichte toets van fruitigheid, waardoor het perfect is om rauw te eten als snack, toe te voegen aan salades, te grillen, te roosteren of te gebruiken in verschillende gerechten. Of je nu een salade, soep, stoofpot, roerbakgerecht of zelfs een pizza maakt, Paprika Yolo Wonder voegt een heerlijke smaak en kleur toe aan elk gerecht.

Bovendien is paprika yolo wonder ook een bron van voedingsstoffen. Het zit boordevol Vitamine C, Vitamine A, vezels en antioxidanten die bijdragen aan een gezonde voeding en immuunsysteem. Het is een geweldige manier om wat extra voeding toe te voegen aan je maaltijden.

Dus als je op zoek bent naar een paprika die zowel visueel aantrekkelijk als smaakvol is, dan is paprika yolo wonder zeker de juiste keuze!

 

Productkenmerken

  Kan ook groen gegeten worden
  Hoe roder de paprika, des te zoeter de vrucht
  Geschikt voor kas- en vollegrondsteelt

 

Zaaimethode Paprika yolo wonder:

Zaaien: Vanaf half Maart in een zaaibakje bij 20°C of later buiten onder glas. Na verspenen in potten, in een kas of op de vensterbank zetten. Tamelijk compact groeiend ras, dat ook zeer geschikt is om in een pot op een balkon of een terras te plaatsen.

 

Standplaats:

Zaaien vollegrond: Ja

Kasteelt: Ja

Standplaats licht: Zonnig en beschut

Periodes:

Zaaitijd binnen van: Maart

Zaaitijd binnen tot: April

Oogsttijd van: Juli

Oogsttijd tot: Oktober

Advies en tips:

Zaaiadvies: Onder glas, of in de vollegrond

Verzorgingsadvies: Houdt grond voldoende vochtig

Zaadkenmerken:

Zaden per gram: 140

 

Neem ook eens een kijkje bij onze andere paprika soorten:

Paprika soorten