Peper Habanero – Capsicum1 Chinense H. Zaden

2,50

De Peper Habanero, met zijn intense hitte en fruitige smaak, is een ware smaakbom die je gerechten naar een hoger niveau tilt.

Artikelnummer: 3322541 Categorie:

Peper Habanero is één van de heetste pepers ter wereld en staat bekend om zijn intense scherpte. Het is oorspronkelijk afkomstig uit Midden- en Zuid Amerika, met name uit Mexico.

Wat de Habanero-peper echt onderscheidt, is de unieke combinatie van hitte en een fruitige smaak. De pepers hebben een karakteristieke zoetheid die doet denken aan tropisch fruit, zoals mango en ananas. Deze combinatie van hitte en fruitigheid zorgt voor een explosie van smaak in gerechten.

De Peper Habanero wordt vaak gebruikt in diverse keukens over de hele wereld om een pittige kick aan gerechten toe te voegen. Het kan worden gebruikt in sauzen, marinades, soepen, stoofschotels, salsa’s en meer. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het hanteren en gebruiken van de Habanero-Peper, omdat de hitte zeer intens kan zijn en irritatie kan veroorzaken.

Kortom, Peper Habanero is een onmisbare ingrediënt voor liefhebbers van pittig eten en voegt een unieke en krachtige smaak toe aan gerechten.

Productkenmerken

  Extreem hete peper
  De meest bekende chilipeper
  SHU van 200000 tot 300000

Zaaimethode Peper Habanero:

Zaaien: Februari-Mei onder glas zaaien. Plant ze op een warme plek voor een optimale productie. Habanero’s zijn bijzonder sierlijke hete pepers, die door hun speciale aroma in allerlei gerechten passen.

 

Periodes:

Zaaitijd binnen van: Februari

Zaaitijd binnen tot: Mei

Oogsttijd van: Juli

Oogsttijd tot: Oktober

 

Neem ook eens een kijkje bij onze andere peper soorten:

Peper soorten