Sold out

Kleinfruit box (6 planten)

Oorspronkelijke prijs was: €30,00.Huidige prijs is: €22,00.

Met deze kleinfruitbox heeft u 6 verschillende soorten kleinfruit voor maar €30 ! Geniet in de zomer en het najaar van eigen fruit uit de tuin. Gezond, en Lekker!

Uitverkocht

Wil je weten wanneer dit product weer op voorraad is?

Met deze kleinfruitbox heeft u 6 verschillende soorten kleinfruit voor maar €30 ! Geniet in de zomer en het najaar van eigen fruit uit de tuin. Gezond, en Lekker! We hebben 6 planten voor u geselecteerd en dat zijn de volgende rassen:

 

♥ Zwarte bes ‘Titania’

♥ Blauwe bes ‘Vaccinium Goldtraube’

♥ Doornloze braam ‘Rubus Frut. thornfree’

♥ Framboos ‘Fupi’

♥ Tayberry ‘Rubus Tayberry’

♥ Rode Kruisbes ‘Hinnonmaki rod’

 

Plant de struiken en geniet vanaf volgend jaar van fruit uit eigen tuin of balkon. De klein fruit struiken  kunnen ook op het balkon geplant worden in een grote bak met potgrond.

Op zoek naar heerlijk vers kleinfruit uit eigen tuin? Dan zijn onze kleinfruit planten precies wat u nodig heeft! Met ons ruime assortiment aan bessenstruiken, frambozenplanten, aardbeiplanten en meer, kunt u binnenkort genieten van de lekkerste vruchten in uw eigen achtertuin. Onze kleinfruit planten zijn van hoge kwaliteit en zorgvuldig gekweekt op eigen kwekerij. Ze zijn gezond, sterk en klaar om geplant te worden in uw tuin. Met de juiste verzorging en aandacht zult u binnenkort genieten van een overvloedige oogst aan sappige bessen en zoete frambozen.

Of u nu een beginnende tuinier bent of een doorgewinterde groene vingers heeft, onze kleinfruit planten zijn gemakkelijk te kweken en vereisen weinig onderhoud. Ze gedijen goed in zowel volle grond als in potten, dus zelfs als u beperkte ruimte heeft, kunt u nog steeds genieten van eigen gekweekt fruit.

Bestel vandaag nog uw kleinfruit planten en begin met het creëren van uw eigen mini-fruittuin! Geniet van de smaak van vers fruit rechtstreeks uit uw eigen tuin en ervaar het plezier van het kweken van uw eigen voedsel.  Eet smakelijk!

Al onze planten worden op ecologische wijze geteeld. Dat betekend dat wij géén bestrijdingsmiddelen gebruiken (wij spuiten geen gif). Onze kruiden planten worden allemaal geleverd in een P11 pot (1 liter pot). Onze kruiden worden mee gekweekt met de seizoenen, wij maken geen gebruik van een verwarmde kas of koelingen. De planten worden geleverd aan de hand van de weersomstandigheden.

Andere suggesties…

  • Korting

    Doornloze braam – Rubus Fruticosus thornfree

    Een bramenstruik zonder stekels! Dat is fijn. Ook geeft de plant nog eens heerlijke bramen. Zet de plant bij voorkeur in de volle grond en de plant staat ook graag in de zon! Kan wel 2 meter hoog worden als de plant de ruimte heeft, de plant doet het ook goed in kleinere tuinen. Geeft […]

    Oorspronkelijke prijs was: €6,00.Huidige prijs is: €3,95.